VISUL MARIEI

Status: Fundraising

Îmbunătățirea calității vieții bătrânilor, copiilor abandonați și defavorizați

0% Complete
Suma:

0 RON

Galantomi:

1

Donatii:

0

Target:

10,000 RON

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Proiect Visul Mariei Este proiectul Asociației Maria Andreea de a împlini visul îngerașului Maria ,este visul unui copil,un vis născut din suferință și iubire pentru bătrâni și copii abandonați! Asociația care a susținut-o pe Maria în cei 7 ani de luptă cu leucemia, acum a acceptat misiunea împlinirii visului acestui îngeraș care a plecat din aceasta lume la doar 10 ani si 2 luni!

Proiectul presupune constructia a doua camine pentru 100 de batrani singuri si 20-50 copii abandonati si un centru de agrement care va susține cheltuielile de functionare al acestui proiect pentru a se putea susține prin forțe proprii în viitor! Proiectul va fi conceput folosind energia solara si a solului pentru a reduce cheltuielile de întreținere a celor două camine!Beneficiarii proiectului se vor bucura de cazare,îngrijire,empatie si iubire pentru ca astfel sa li se imbunatateasca conditiile de trai . Proiectul va fi sustinut de voluntari care vor dona timpul lor în limita disponibilității ,implicandu-se în activitati,actiuni si jocuri ce vor bucura beneficiarii proiectului(bătrânii și copiii abandonați și defavorizați!

Acest model de proiect are o rata mare de succes in Norvegia,Canada si alte state,rezultatele sunt uimitoare si pentru batrani si pentru copii oferind ceea ce numai o familie poate oferi,acest proiect are scopul să îmbunătățească calitatea vieții bătrânilor și a copiilor abandonați și defavorizați oferindu-le cazare,masă,îngrijiri medicale primare,,atenție și empatie,scopul acestui proiect este cresterea sperantei de viața pentru bunici ,asigurarea unui trai bun pentru copiii abandonați sau defavorizați ce vor fi consiliați psihologic și social !